Den här sidan använder cookies. Så använder vi dina personuppgifter.

Våra produkter

pHformula är den första pharma-cosmeceutical. Pharma-cosmeceutical är samlingsordet för  s k  medicinsk hudvård. Ingredienserna är så pass aktiva att man kan bevisa resultat på huden med mätbara förbättringar  och erbjuder dig som kund det mest kompletta skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden. Produkterna innehåller en sammansättning av olika typer av syror. Det unika med pHformula är deras leveranssystem som aktiverar på cellnivå som i sin tur att vi arbetar utifrån och in, inifrån och ut. Efter avslutad behandling fortsätter produkterna att arbeta upp till 6 dagar.

Kombinationen av produkter och behandlingar tillsammans återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd. T ex förtidigt åldrande, mogen hud, känslig hud, roscacea, acne och hyperpigmenterad hud.

Produkterna har utvecklats för dermatologer, plastikkirurger och hudterapeuter som önskar det mest avancerade behandlingsmöjligheterna.

Vi som hudterapeuter kan utföra upp till 70 olika behandlingsformer med ytterst effektiva resultat. Vi skräddarsyr alla våra behandlingar för att du som kund ska få ett optimalt behandlingsresultat anpassat efter din hudtyp och dina önskemål.

Innehåller inga parfymer, färgämnen, parabener eller mineraloljor.

Phformula kan göras som enstaka behandling eller som kur (vid en kur få 3-6 tillfällen får du 15% rabatt på varje behandling. För att förbereda huden inför en kur behöver du använda Exfo Cleanse och Active formula i 2 veckor innan första behandlingstillfälle).

Kontraindikationer

Psoriasis, gravid eller ammande, receptbelagd acne-/roscacea medicin, botox & fillers - avvakta i 5 dagar efter utför injektion, ingen aktiv herpes.

 

Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är detta både hudvård och makeup! Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-aging teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att reducera och motverka ålderstecken. Pürminerals är specialister på hud. Våra produkter är problemlösare som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med eller utan makeup.

 

Kontakta oss

Integritetspolicy