Den här sidan använder cookies. Så använder vi dina personuppgifter.

Olika typer av ansiktsbehandlingar

Vi  skräddarsyr exakt den typ av behandling som är bäst för just dig. Phformula passar alla hudtyper.

Det kan vara svårt för dig som kund att veta vad som är bäst för dig, men det viktigaste är tiden du väljer. Du kan alltid skriva i ”kommentarsfältet” på vår onlinebokning, vad du vill att jag – hudterapeuten – lägger fokus på.

Resultatinriktade ansiktsbehandlingar med pHformula eller Drk - avancerad peptidteknologi som balanserar ditt mikrobiom

Grunden i pHformula är baserad på den regenerativa medicinens teknologi, vars koncept är att skapa en kontrollerad kemisk ”skin resurfacing”. Produkterna har utvecklats för dermatologer, plastikkirurger och hudterapeuter  som önskar de mest avancerade behandlingsmöjligheterna.

Produkterna tillsammans med behandlingarna återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd, t ex för tidigt åldrande, hyperpigmentering, acne och kronisk hudrodnad, t ex roscacea. DrK är en serie med prebiotiska egenskaper (då de stärker barriärfunktionen och immunsystemet samt balansen i hudens mikrobiom - det som bl a påverkar inflammation i huden av olika anledningar)

Innehåller inga dofttillsatser, färgtillsatser, parabener eller mineraloljor. Läs mer på pHformula.se. Behandlingstiderna är 30, 45, 60 eller 90 min. Som ny kund rekommenderas 45 min. Du kan välja att gå på enstaka behandlingar eller gå en kur. 

När du kommer på en behandling glöm ej ställa frågor, vi finns här för dig!

Kontakta oss

Integritetspolicy