Den här sidan använder cookies. Så använder vi dina personuppgifter.

Olika typer av ansiktsbehandlingar

Face & Body Inn arbetar med två olika märken på salongen. pHformula och dermalogica, vilket gör att vi kan skräddarsy exakt den typ av behandling som är bäst för just dig. Dessa märken går utmärkt att komplettera med varandra och passar alla hudtyper.

Det kan vara svårt för dig som kund att veta vad som är bäst för dig, men det viktigaste är tiden du väljer. Vi gör alltid en facemapping innan en ansiktsbehandling och bestämmer tillsammans med dig upplägget. Du kan alltid skriva i ”kommentarsfältet” på vår onlinebokning, vad du vill att jag – hudterapeuten – lägger fokus på.

Resultatinriktade ansiktsbehandlingar med pHformula

Grunden är baserad på den regenerativa medicinens teknologi, vars koncept är att skapa en kontrollerad kemisk ”skin resurfacing”. Produkterna har utvecklats för dermatologer, plastikkirurger och hudspecialister som önskar de mest avancerade behandlingsmöjligheterna.

Produkterna tillsammans med behandlingarna återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd, t ex för tidigt åldrande, hyperpigmentering, acne och kronisk hudrodnad, t ex roscacea.

Innehåller inga dofttillsatser, färgtillsatser, parabener eller mineraloljor. Läs mer på pHformula.se. Behandlingstiderna är 30, 45 eller 60 min. Som ny kund rekommenderas 45 min. Du kan välja att gå på enstaka behandlingar eller gå en kur.

Ansiktsbehandlingar med dermalogica

Produkterna är fria från tilltäppande mineraloljor, innehåller ej lanjolin, eller artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande s.d. alkohol.

Den klassiska ansiktsbehandlingen, 90 min är bra för dig som ny kund. Jag som går igenom din hud och analyserar, gör en sk ”facemapping” och fastställer vad just du behöver hjälp med. Peeling, ånga och ev portömning. Jag formar och färgar dina bryn och fransar. Du får även en avslappnande ansikts- och dekolltagemassage. Därefter en hudanpassad ansiktsmask följt av en mjukgörande kräm som fuktar, skyddar och hjälper dig att bibehålla din huds normala balans. I behandlingen ingår även handmassage.

Ansiktsbehandling bas, 60 min, Rengöring, peeling, ev portömning beroende på hudtyp. Därefter en avslappnande massage, följt av en hudanpassad ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande och skyddande produkter.

Minibehandling, 45 min, Rengöring, peeling, ånga. Orenheter tas bort. Därefter en anpassad ansiktsmask. Behandlingen avslutas med mjukgörande kräm

När du kommer på en behandling glöm ej ställa frågor, jag finns här för dig!

Kontakta oss

Integritetspolicy