Den här sidan använder cookies. Så använder vi dina personuppgifter.

Om Salongen

Face & Body Inn erbjuder både män och kvinnor ett brett utbud av behandlingar – allt från klassiska skönhetsbehandlingar inom hud, hår, naglar, massage, fotvård etc. - till de allra senaste behandlingarna inom hudföryngring och hårborttagning.

Vi som arbetar på Face & Body Inn är specialiserade inom respektive område och erbjuder alltid de senaste, mest effektiva behandlingarna. Vi lägger stor vikt vid kunskap, och utbildar oss därför kontinuerligt under hela året.

Vi anser att det inte räcker med att ha de bästa och mest effektiva produkterna och utrustningen – terapeuten måste också ha djup kunskap för att kunna använda apparaturen på bästa sätt!

Självklart är våra terapeuter medlemmar i sina respektive organisationer, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, Svenska Estetikers Yrkesförbund.

Atmosfären på salongen är lugn och harmonisk – ligger på markplan så det är lätt att komma till oss ifall du är rullstolsburen eller kommer med barnvagn.

Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera de resultat du önskar. Tider med kort varsel, nyheter och erbjudanden lägger vi upp på vår Facebooksida så glöm inte att följa oss där.

Varmt välkommen till oss på Face & Body Inn, välbefinnande som syns!

 
 

Kontakta oss

Integritetspolicy