Den här sidan använder cookies. Så använder vi dina personuppgifter.

Injektionsbehandlingar

Idag är det många som önskar minimera effekten av ett naturligt åldrande, framförallt i ansiktet. Injektionsbehandling med s.k fillers och/botox blir allt vanligare och många ser det som ett bra alternativ till kirurgi.

Den fillers som jag – Anette Boox, legitimerad läkare – använder vid behandling består av hyaluronsyra som är ett kroppseget ämne och används inom skönhetsindustrin runt om i hela världen. Hyaluronsyran används för att fylla ut rynkor/fördjupningar samt skulptera. Jag är även medlem i REBS - Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige. (de verkar för en säker skönhetsbransch för dig som kund). Om du har svårt att hitta en tid eller att du vill fråga om någonting får du gärna kontakta mig på 076-107 47 51.

Effekten kvarstår ca 9-12 månader men kan kvarstå längre om man upprepar behandlingen. Botox är ett muskelavslappande ämne som slätar ut huden och dämpar mimiken och ger ett piggt intryck. Botox kan också behöva upprepas någon enstaka gång per år men rynkorna reduceras konstant efterhand.

Jag som utför behandlingen har många års erfarenhet och är specialist inom allmänmedicin och utbildad inom estetisk injektionsteknik och behandling.

I priset ingår konsultation med genomgång av önskad behandling samt hälsodeklaration, liksom korrektion vid uteblivet behandlingsresultat.

Botox: 1 zon 2.500 kr, 2 zoner 3.500 kr, 3 zoner 4.500 kr, Filler: från 3.500- 4.500 kr, borttagning av kärl från 2.000 kr

Kontakta oss

Integritetspolicy