Den här sidan använder cookies. Så använder vi dina personuppgifter.

Injektionsbehandlingar

Information angående filler och botox.

Ny lag trädde i kraft 21-07-01 för att öka säkerheten för de som önskar en behandling med filler eller botox.

På vår klinik, Face & Body Inn, är dr Anette Boox konsult och uppfyller alla formella krav för att få utföra dessa behandlingar. Hon har dessutom lång erfarenhet i branschen. kliniken är registrerad hos IVO (Inspektion för vård och omsorg) vilket krävs för att bli godkänd att erbjuda och utföra dessa tjänster samt att det finns en aktuell patientförsäkring.

Innan en behandling påbörjas skall man fylla i en hälsodeklaration samt skriva under att man har fått information om behandlingen och förstått den. Om man är ny kund och aldrig tidigare genomgått en sådan behandling blir man kontaktad av läkaren minst 48 timmar innan bokad tid för ytterligare information angående förväntat resultat, risker, hållbarhet och pris. Man har då också möjlighet att ställa frågor direkt till läkaren.

Idag är det många som önskar minimera effekten av ett naturligt åldrande, framförallt i ansiktet. Injektionsbehandling med s.k fillers och/botox blir allt vanligare och många ser det som ett bra alternativ till kirurgi.

Den fillers som jag – Anette Boox, legitimerad läkare – använder vid behandling består av hyaluronsyra som är ett kroppseget ämne och används inom skönhetsindustrin runt om i hela världen. Hyaluronsyran används för att fylla ut rynkor/fördjupningar samt skulptera. Jag är även medlem i REBS - Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige. (de verkar för en säker skönhetsbransch för dig som kund). Om du har svårt att hitta en tid eller att du vill fråga om någonting får du gärna kontakta mig på 076-107 47 51.

Effekten kvarstår ca 9-12 månader men kan kvarstå längre om man upprepar behandlingen. Botox är ett muskelavslappande ämne som slätar ut huden och dämpar mimiken och ger ett piggt intryck. Botox kan också behöva upprepas någon enstaka gång per år men rynkorna reduceras konstant efterhand.

Jag som utför behandlingen har många års erfarenhet och är specialist inom allmänmedicin och utbildad inom estetisk injektionsteknik och behandling.

I priset ingår konsultation med genomgång av önskad behandling samt hälsodeklaration, liksom korrektion vid uteblivet behandlingsresultat.

Botox: 1 zon 2.500 kr, 2 zoner 3.500 kr, 3 zoner 4.500 kr, Filler: från 3.500- 4.500 kr, borttagning av kärl från 2.000 kr

Kontakta oss

Integritetspolicy