Den här sidan använder cookies. Så använder vi dina personuppgifter.

Olika typer av  ansiktsbehandlingar med pHformula

 pHformula kan göras som enstaka behandling eller som kur

Så nära läkemedel du kan komma – utan recept!

PHformula är en pharma-cosmeceutical vilket är samlingsordet för s k medicinsk hudvård. Ingredienserna är så pass aktiva att man kan bevisa resultat på huden med mätbara förbättringar. Produkterna innehåller en sammansättning av olika typer av syror. Det unika med pHformula är deras leveranssystem som aktiverar på cellnivå. Det betyder att vi som hudterapeuter arbetar utifrån och in, inifrån och ut. Efter avslutad behandling fortsätter produkterna att arbeta upp till 6 dagar. PHformula är en vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden.

Kombinationen av produkter och behandlingar tillsammans återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudt6illstånd. T ex förtidigt åldrande, mogen hud, känslig hud, roscacea, acne och hyperpigmenterad hud.

Produkterna har utvecklats för dermatologer, plastikkirurger och hudterapeuter som önskar det mest avancerade behandlingsmöjligheterna.

Med pHformula så kan vi som hudterapeuter utföra upp till 70 st olika behandlingsformer, med ytterst effektiva resultat. Vi skräddarsyr alla våra behandlingar för att du som kund ska få ett optimalt behandlingsresultat anpassat efter din hudtyp och dina önskemål.

Innehåller inga parfymer, färgämnen, parabener eller mineraloljor.

PHformula kan göras som enstaka behandling elelr som kur. (vid en kur på 3-6 tillfällen får du 15% rabatt på varje behandling. För att förbereda huden inför en kur behöver du som kund använda Exfo cleanse och Active formula i 2 veckor innan första behandlingstillfälle).

Kontraindikationer psoriasis, gravid eller ammande, receptbelagd acne-/roscacea medicin, botox/fillers avvakta i 5 dagar efter utförd injektion, ingen aktiv herpes.

Undrar du över något är det bara att höra av dig. Vi finns här för dig. Det finns inga dumma frågor.

Välkommen!

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss

Integritetspolicy