Den här sidan använder cookies. Så använder vi dina personuppgifter.

Klassisk massage

En avslappnande helkroppsmassage som mjukar upp muskler och ger kroppen en behaglig känsla.

30 min 450 kr
45 min 625 kr

Terapeutisk massage

Anpassas efter Era besvär och önskemål. Djupare massage som vid behov kombineras med triggerpunktsbehandling.

60 min, 725kr
45 min, 625 kr
30 min, 450 kr

 

Gravid massage

Gravidmassage kan du få under hela graviditeten, under senare delen kan det vara svårt att ligga på mage. Behandlingen sker då sidoliggande eller magliggande med hjälp av en speciell gravidkudde som gör att du bekvämt kan ligga på mage ända till sista veckan av graviditeten. Massagen kan vara både behandlande där vi arbetar bort spänningar och värk som kan uppstå i samband med graviditet, men även avslappnande för att öka blodcirkkulationen och frisläppa lugnande hormon oxytocin.

30 min 425 kr, 45 min 595 kr och 60 min 695 kr

Tejpning

Kinesiologitejp används för att behandla idrottsskador t ex hälsporre, löparknä och muskelinflammation. Tejpen används även för att förbättra uthållighet och prestation genom ökad blodcirkulation på behandlat område. Tejpen aktiverar behandlade muskler och minimerar smärta. Tejpen sitter kvar i 5-7 dagar, även vid dusch. Pris: 60 kr i behandling. 150 kr om du enbart kommer för tejpning.

 

Naprapati

En naprapat kan göra mycket för att hjälpa vid besvär i ryggrad, bäcken, leder och muskler. Vi vill ge ett personligt omhändertagande och följer upp varje naprapatbehandling med förslag på förebyggande åtgärder. Orsaken till besvären kan vara förändringar i bindväv, muskler, senor, ligament och ledkapslar, ofta pga statiskt monotont arbete, fel arbetsställning eller felaktig träning. Vi tar hänsyn till dina behov och förutsättningar, och anpassar behandlingen därefter.

 

För dig som bor eller har din arbetsplats i Täby eller Danderyd är vi den naturliga platsen för massage och naprapati. Vi tar hänsyn till dina behov och förutsättningar och anpassar din behandling därefter.

 

Kontakta oss

Integritetspolicy