Den här sidan använder cookies. Så använder vi dina personuppgifter.

 Olika typer av ansiktsbehandlingar med pHformula

PHformulas resultatinriktat 30 min, 795 kr 

Rekommenderas till dig som önskar en snabb men effektiv uppfräschning av huden och önskar ge huden ny energi och lyster. Din hudterapeut anpassar behandlingen efter din hudtyp och tillstånd. 

 

PHformulas resultatinriktat 45 min, 995 kr

För dig som vill ha en djupgående behandling utan massage. Portömning i det fall det behövs. Olika typer av syror används beroende på hudtyp och tillstånd. Dubbelrengöring, exfoliering, ev portömning, ansiktsmask, mjukgörande kräm och ögonkräm.

 

PHformulas resultatinriktat 60 min, 1.095 kr

Passar för dig som vill ha en djupgående behandling som inkluderar massage och mask. Du får ett fint glow, spänst och elasticitet tack vare att vi tillsätter extra aktiva penslingar med syra. Sammansättningen av syror i denna ansiktsbehandling gör att vi kan behandla olika hudtyper och tillstånd effektivt, bl a mogen hud, linjer, rynkor, solskador, ojämn hudtorn, akne, förstorade porer, matt och oelastisk hud. Dubbel exfoliering, portömning vid behov, massage, ansiktsmask, pensling med syra, mjukgörande kräm och ögonkräm.

 

pHformulas resultatinriktat 90 min med färg av fransar och bryn, 1. 595 kr

En lyxigare behandling för både ansikte och hals, med massage. Passar dig som önskar en längre avkopplande stund som ger mycket lyster och spänst. Färg av fransar och bryn ingår. Dubbel exfoliering, portömning vid behov, längre massage över ansikte och decolltage, ansiktsmask, pensling med syra, mjukgörande kräm och ögonkräm.

   

Minibehandling bas med pHformula

45 min , 625 kr

Behandling med fokus på den yngre huden som är i behov av djuprengöring. Huden peelas och orenheter tas bort efter att huden värmts upp med ånga. Därefter en hudanpassad ansiktsmask. Behandlingen avslutas med mjukgörande kräm

 Ansiktsbehandling bas med pHformula

60  min , 815 kr

För dig som är i behov av en djuprengöring med fokus på fortömning med ånga och utan syror och en kortare massage. Passar dig som inte vill behandla huden så djupgående. Vi rengör och peelar huden, portömning med ånga. Därefter en avslappnande massage följt av en hudanpassad ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande och skyddande produkter som hjälper huden behålla sin normala balans. Tillägg av frans- och bryn i behandlingen 220 kr.

 

Lyxpaket (ansiktsbehandling, fotvård och färg av fransar och bryn)

120 min, 1.650 kr

I behandlingen ingår ansiktsbehandling med pHformulas basbehandling, frans- och brynfärgning plus formning och en hel fotvård.Kontakta oss

Integritetspolicy