Den här sidan använder cookies. Så använder vi dina personuppgifter.

Klassisk ansiktsbehandling

90 min , 1.065kr

En behandling som börjar med en rengöring, därefter en hudanalys, följt av peeling, ånga och portömning. Vi formar och färgar dina bryn och fransar. Vi ger dig en avslappnande ansikts- och dekolltagemassage. Därefter en hudanpassad ansiktsmask följt av en mjukgörande kräm som fuktar, skyddar och hjälper dig bibehålla din huds normala balans. I behandlingen ingår även handmassage.

Ansiktsbehandling, bas

60 min , 715 kr

En behandling anpassad efter din huds behov. Vi rengör och peelar huden, eventuellt portömning beroende på hudtyp. Därefter en avslappnande massage, följt av en hudanpassad ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande och skyddande produkter som hjälper huden behålla sin normala balans.

Minibehandling för ansikte eller rygg

45 min , 595 kr

Behandlingen börjar med djuprengöring. Orenheter tas bort efter att huden värmts upp med ånga. Därefter en hudanpassad ansiktsmask. Behandlingen avslutas med mjukgörande kräm.

 

IonActive behandling

Resultatinriktad och mer avancerad och djupgående behandling med syfte att intensivbehandla specifika hudproblem. Perfekt för dig som är van vid att sköta din hud och går regelbundet. Hudterapeuten väljer mellan fyra olika koncentrat som behandlar, kraftig uttorkning, ojämn pigmentering, fet problemhud samt förtida hudåldrande. Efter bara en behandling kommer du märka resultat, men vill du ha mer hållbara resultat med långsiktiga effekter på exemplelvis pigmenterin eller hudåldrande så rekommenderas en behandlingskur på 3-6 ggr.

45 min 1.295 kr, kur 3-6 ggr 995 kr/behandling

Lyxpaket 

120 min , 1.375 kr

I behandlingen ingår ansiktsbehandling, frans- och brynfärgning plus formning och minipedikyr.

Tillägg i alla ansiktsbehandlingar Frans- & Bryn 220 kr,
Endast plockning av bryn eller överläppsvax 100 kr

Kontakta oss

Integritetspolicy